Viden, udvikling og samvær
1955 Frederiksberg Vælg område
Vis underviser

Underviser

Intern Guide
Ledige pladser

Rundvisning i Mærsk Tårnet

Ved spørgsmål ring til 43 71 36 71

Mærsk Tårnet blev indviet i 2017, og studerende og forskere har siden været i fuld gang med at flytte ind og tage de nye omgivelser med banebrydende arkitektur og nytænkende indretning i brug.

På rundvisningen i Mærsk Tårnet hører vi om visionen for det nye fyrtårn inden for sundhedsforskning på Københavns Universitet. Vi hører om forskningen. Vi besøger en af laboratorieetagerne og går rundt i den stemningsfulde arkitektur med store auditorier og små studiekroge bag facadens 3300 kobberskodder. I parken finder vi Københavns længste gangbro, og fra øverste etage byens måske bedste udsigt - helt til Sverige.

Rundvisningen er ikke egnet for gangbesværede.

Transport: Hvis du er på cykel, kan du parkere i et af de mange cykelstativer på campusområdet eller i cykelkælderen under Mærsk Tårnet. Bilister parkerer på Blegdamsvej, Nørre Allé eller anden nærliggende vej efter de der gældende regler. Bus 3A kører på Blegdamsvej (stoppested: Skt. Hans Torv eller Rigshospitalet Syd), og 6A på Tagensvej (stoppested: Rigshospitalet Syd).

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 26-11-2019, kl. 16:30

Ugedag Tirsdag
Holdnr190286
Adresse Mærsk Tårnet
Blegdamsvej 3 B
2200 København N
LokaleReceptionen i foyer
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Vestegnen

Kursusdage

26-11-2019 Tirsdag 16:30  -  17:45

Faktaoplysning

Niveau Alle
Målgruppe Alle

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.

Alternative kurser

Kursusnavn Ugedag Startdato Underviser

Rundvisning i Mærsk Tårnet

Venteliste
Tirsdag 26-11-2019, kl. 16:30-17:45 AOF Greve og AOF Solrød Intern Rundviser