Viden, udvikling og samvær
1955 Frederiksberg Vælg område
Vis underviser
Arrangeret Af Pia Mengel
Få ledige pladser

ARC med CopenHill

Ved spørgsmål ring til 39 69 33 33

En af Københavns nyere spektakulære bygninger er forbrændingsanstalten ARC også kaldet CopenHill. Bygningen er tegnet af tegnestuen BIG, mens selve maskineriet er lavet af ingeniører med speciale i håndtering af affald både fra husstande og fra fabrikker. Amager Bakke eller CopenHill, som den også kaldes, skal udover at forvandle skrald til fjernvarme og energi, fungere som skibakke, hiking-sti, klatrevæg og rekreativt område. Vi begynder med et lysbillede-foredrag, hvorefter vi kommer rundt i selve hjertet af forbrændingsanstalten. Når hele det skrå tag er færdigt, kommer det til at rumme en skibakke med bl.a. sort løjpe, grøn plastic-sne, beplantning og en sti, der ender på toppen af bygningen. Sluttelig skal vi op på taget (via elevator) af den ca. 90 meter høje bygning. Vi tager forbehold for vejrlig, da taget er lukket i uvejr.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 23-11-2019, kl. 10:00

Ugedag Lørdag
Holdnr921723
Adresse CopenHill
Vindmøllevej 6
2300 København S
LokaleVed indgangen
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Gentofte · Gladsaxe · Lyngby-Taarbæk

Kursusdage

23-11-2019 Lørdag 10:00  -  12:00

Faktaoplysning

Bemærk Mødested: Vindmøllevej 6, 2300 Kbh. S. Arrangementet omfatter foredrag, introfilm og rundvisning ved interne guider fra ARC. Offentlig transport til stedet: Bus 23 + Bus 9 A - herefter ca. 12 min.s gang.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.