Viden, udvikling og samvær
1955 Frederiksberg Vælg område
Vis underviser
Arrangeret Af Pia Mengel
Ledige pladser

Klunkehjemmet på Nationalmuseet

Ved spørgsmål ring til 39 69 33 33

Klunkehjemmet er en speciel afdeling af Nationalmuseet og er beliggende i Frederiksholms Kanal nr. 18. Klunkehjemmet består af en fuldt møbleret lejlighed, indrettet i klunketiden, i årene omkring 1890.
Her var det oprindeligt en del af et større palæ, der blev delt i to. Det ene palæ blev købt af grosserer Rudolph Christensen, som flyttede ind med sin familie. Efter forældrenes død blev de to døtre boende til deres død i 1963. Disse havde værnet om hjemmet med stor pietet og sikret stedet for eftertiden, ved at testamentere det til Nationalmuseet. Lejligheden fremstår i dag som det mest velbevarede eksempel på klunketidens boligindretning i Danmark.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 09-10-2019, kl. 11:25

Ugedag Onsdag
Holdnr921543
Adresse Nationalmuseet
Ny Vestergade 10
1471 København K
LokaleVed indgangen
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Gentofte · Gladsaxe · Lyngby-Taarbæk

Kursusdage

09-10-2019 Onsdag 11:25  -  13:20

Faktaoplysning

Bemærk Arrangementet omfatter entré og rundvisning ved lokal guide i stuerne i Klunkehjemmet, på Nationalmuseet. OBS: Der er kun adgang for en lille gruppe, så der er begrænset antal pladser!

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.