Viden, udvikling og samvær
1955 Frederiksberg Vælg område
Vis underviser
Arrangeret Af Pia Mengel
Ledige pladser

Charlottenlund Slot

Ved spørgsmål ring til 39 69 33 33

Charlottenlund Slot er på alle måder et rigtigt slot, smukt indrammet i naturen, og med kig til Øresund. I sit 300-årige lange liv har slottet haft mange funktioner- en af dem er at have resideret kongefamilien om sommeren og flere konger er sågar født på stedet. Slottet er nyrenoveret med respekt for stedets historie og vi skal under vores besøg på rundvisning, hvor vi vil høre om såvel den interessante historiske fortid og om de fremtidige planer med kontorhotel, restaurant og kulturelle arrangementer.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 26-11-2019, kl. 17:10

Ugedag Tirsdag
Holdnr921733
Adresse Charlottenlund Slot
Jægersborg Allé 1
2920 Charlottenlund
LokaleSlotsindgangen
Holdtimer0,5
Antal mødegange1
AfdelingAOF Gentofte · Gladsaxe · Lyngby-Taarbæk

Kursusdage

26-11-2019 Tirsdag 17:10  -  18:30

Faktaoplysning

Bemærk Arrangementet omfatter Entré, rundvisning og foredrag med intern guide i Det historiske Charlottenlund Slot. - Vi mødes ved indgangen til slottet med AOFs arrangør, Pia Mengel, Jægerborg Allé 1, 2920 Charlottenlund.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.