Viden, udvikling og samvær
1955 Frederiksberg Vælg område
Vis underviser
Marianne Bentzen
Ledige pladser

Bernstorffs Slot ved juletid

Ved spørgsmål ring til 39 69 33 33

Vi skal på besøg på det smukke Bernstorff Slot omgivet af Bernstorff Slotshave klædt i vinterklæder. Efter en kort introduktion til den historiske have, skal vi på en eksklusiv slotsrundvisning ved Bernstorff Slots kunsthistoriker. En spændende rejse, hvor vi skal opleve de smukke rum og høre om de mange kongelige personligheder og store statsmænd, som har boet på Slottet. Dagen på Bernstorff Slot slutter med gløgg og æbleskiver tilsat et oplæg om parkens mange skatte. Bagefter er der mulighed for at udforske parken på egen hånd.


Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 29-11-2019, kl. 14:30

Ugedag Fredag
Holdnr921293
Adresse Bernstorff Slot
Jægersborg Allé 93
2820 Gentofte
Lokaleved Slottet
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Gentofte · Gladsaxe · Lyngby-Taarbæk

Kursusdage

29-11-2019 Fredag 14:30  -  16:30

Faktaoplysning

Bemærk Turen foregår indendørs og omfatter foredrag om parkens mange skatte- rundvisning på Slottet og gløgg/æbleskiver. Mødested: Foran hovedindgangen til Bernstorff Slot, Jægersborg Alle 93, Gentofte

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.