Viden, udvikling og samvær
1955 Frederiksberg Vælg område
Vis underviser

Underviser

Intern Rundviser
Venteliste

Zoologisk Have efter lukketid

Ved spørgsmål ring til 45 80 19 00

Besøg ZOO og oplev den helt særlige, rolige stemning, der sænker sig over Haven efter lukketid.
På en rundvisning i ZOO efter lukketid oplever I den særlige forvandling fra dag til nat i dyreriget. Ud over de nataktive dyrearters ofte usete adfærd sættes stemningen af ZOO-medarbejderens hemmelige historier og sjove anekdoter fra den gamle have. ZOO-medarbejderen guider os rundt i en mennesketom Have. ZOO er dog på ingen måder øde, for mens de dagsaktive dyr er ved at gå til ro, pibler de nataktive dyr frem.

I skumringen høres løvens dybe aftenbrøl, mens de ellers lidt sky ulve lusker rundt på aftenpatrulje. I Elefanthuset hygger de store dyr sig med aftenens snacks, og udenfor daser søløverne søvnigt på klipperne. I Tropezoos dunkle afkroge summer der af krybende liv, og i Regnskoven piler et par bæltedyr rundt i deres søgen efter føde.

I er velkomne til at stille spørgsmål undervejs og derved hjælpe ZOO-medarbejderen med at skabe en uforglemmelig oplevelse. Da vi arbejder med levende dyr, vil ikke to rundvisninger være de samme, men variere i forhold til vejret, nyt i ZOO og dyrenes aktiviteter.


Vi gør opmærksom på, at der ikke er almindelig entré til Zoologisk have før rundvisningen, da rundvisningen foregår efter lukketid.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 19-09-2019, kl. 18:30

Ugedag Torsdag
Holdnr922103
Adresse Zoologisk Have
Roskildevej 32
2000 Frederiksberg C
LokaleIndgang Zoo
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Nordsjælland

Kursusdage

19-09-2019 Torsdag 18:30  -  20:30

Faktaoplysning

Bemærk Guidet rundvisning i zoo efter lukketid. Husk tøj efter vejret. Varighed 2 timer Vi gør opmærksom på, at der ikke er almindelig entré til Zoologisk have før rundvisningen, da rundvisningen foregår efter lukketid.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.

Alternative kurser

Kursusnavn Ugedag Startdato Underviser

Zoologisk Have efter lukketid

Ledige pladser
Pris i DKK 295,00
Torsdag 19-09-2019, kl. 18:30-20:30 AOF Vestegnen Intern Guide