Viden, udvikling og samvær
1955 Frederiksberg Vælg område
Vis underviser
Marianne Bentzen
Ledige pladser

Bernstorffs Slot i efterårsklæder

Ved spørgsmål ring til 39 69 33 33

På det højeste sted i Bernstorff Slotshave ligger det smukke hvide Bernstorff Slot, som er omdrejningspunktet for denne efterårs tur. Vi skal på en spændende rundvisning med Bernstorff Slots kunsthistoriker. Her skal vi opleve de smukke rum og bl.a. høre nærmere om de kongelige personligheder og statsmænd, som har boet på Slottet gennem tiden. Dagen slutter på "kongelig manér" med te/kaffe og kage på Bernstorff Slot tilsat en indsigt i parkens mange skatte lige fra Svenske Villa til Dronning Louises Tehus, som gør det muligt at udforske parken på egen hånd bagefter.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 04-10-2019, kl. 14:30

Ugedag Fredag
Holdnr921283
Adresse Bernstorff Slot
Jægersborg Allé 93
2820 Gentofte
Lokaleved Slottet
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Gentofte · Gladsaxe · Lyngby-Taarbæk

Kursusdage

04-10-2019 Fredag 14:30  -  16:30

Faktaoplysning

Bemærk Turen foregår indendørs og omfatter foredrag om parkens mange skatte- rundvisning på Slottet og te/kaffe/kage på slottet. Mødested: Foran hovedindgangen til Bernstorff Slot, Jægersborg Alle 93, Gentofte

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.