Viden, udvikling og samvær
1955 Frederiksberg Vælg område
Vis underviser

Underviser

Lokal Guide
Venteliste

Bag kulissen i DR

Ved spørgsmål ring til 32 51 14 95

Er du nysgerrig på at få et større indblik i Danmarks største mediehus DR? Kom med på en spændende rundvisning og oplev den interessante hverdag bag alt det indhold, der interesserer netop dig.
Bag de programmer og studieværter du kender, arbejder et hold af mennesker i mange forskellige funktioner med at få produktionerne udviklet, produceret og sendt ud til dig, uanset hvilken måde du foretrækker at se, lytte eller bruge programmerne på. Der sker derfor mange forskellige interessante ting i vores store hus, som vores rundvisere gerne vil tage dig med rundt og vise.

Vi har sammensat rundvisningen på forhånd og taget højde for målgrupper, interesser og produktioner, hvorfor er rundvisningerne i DR sjældent 100% er ens. Vi kan ikke garantere, at du får den samme rundvisning hver gang du besøger os eller den samme tur, som din nabo fik. Men vi lover en unik, spændende og anderledes rundvisning til lige netop dig.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 01-10-2019, kl. 16:30

Ugedag Tirsdag
Holdnr1911207
Adresse DR Byen
Emil Holms Kanal 20
0999 København C
LokaleHovedindgangen
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Amager

Kursusdage

01-10-2019 Tirsdag 16:30  -  17:45

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.