Viden, udvikling og samvær
1955 Frederiksberg Vælg område
Vis underviser
Arrangeret Af Pia Mengel
Ledige pladser

Pompei-udstilling på Moesgård Museum

Ved spørgsmål ring til 39 69 33 33

En udstilling i verdensklasse! I efteråret 2015 slog Moesgård museum dørene op efter en total ombygning af museet. Udefra ligner det lidt et færøsk fjeld, der i vintertiden kan forvandles til en miniudgave af Holmekollen i Oslo. Museet har bl.a. 3 permanente udstillinger "middelalderen", "Danmarks Oldtid og den etnografiske udstilling: "De dødes liv". Herudover er der skiftendesær udstillinger og i efteråret 2019 handler særudstillingen om Pompei. Museet rummer fornemme udlån fra udlandet og besøget indledes med en spændende rundvisning i særudstillingen. Herefter er der tid på egen hånd til at se museets udstillinger.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 08-11-2019, kl. 06:50

Ugedag Fredag
Holdnr925163
Adresse Hellerup Station
Ryvangs Allé 79
2900 Hellerup
LokaleVed busserne
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Gentofte · Gladsaxe · Lyngby-Taarbæk

Kursusdage

08-11-2019 Fredag 06:50  -  17:00

Faktaoplysning

Bemærk Turen omfatter bus t/r, turleder på hele turen, entré til Moesgård Museum samt guidet rundvisning i særudstillingen ved intern guide. Kaffe under busturen samt en let frokost, som kan spises på museet- eller i bussen på hjemturen. Pia Mengel holder foredrag i bussen om relevante emner på turen. OBS: tilmelding til og betaling for busture og rejser bindende fra 6 uger før arrangementsdatoen.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.