Viden, udvikling og samvær
1955 Frederiksberg Vælg område
Vis underviser
Lars Hermann
Ledige pladser

Heerings Gaard

Ved spørgsmål ring til 36 39 00 00

Heerings Gaard i Overgaden Neden Vandet er en kulturperle, som sjældent har været tilgængelig for offentligheden - bortset fra på Kulturnatten. I forbindelse med Christianshavns 400-års jubilæum i 2018 åbnede stedet dog mere op og tilbød en specialudstilling om Christianshavn, delvist finansieret af Nordea Fonden, som også er ejer af bygningerne.
Nu kan AOF tilbyde et guidet besøg på stedet, hvor vi først får en rundvisning i det fine gårdanlæg og hører historierne om den første ejer Hans Peter Kofoed og om familien Heering, som både boede og drev virksomhed på stedet i næsten 5 generationer. Efterfølgende er der adgang til museet, som på enestående vis fortæller om bydelens op- og nedture. Inden vi går videre til en lokal restaurant - hvor vi skal have et godt aftensmåltid - sluttes besøget med et glas af den berømte kirsebærlikør Cherry Heering.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 13-11-2019, kl. 16:00

Ugedag Onsdag
Holdnr19-9936
Adresse Heerings Gaard
Overgaden Neden Vandet 11
1414 København K
LokaleForan porten
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Hvidovre

Kursusdage

13-11-2019 Onsdag 16:00  -  19:00

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.