Viden, udvikling og samvær
1955 Frederiksberg Vælg område
Vis underviser
Arrangeret Af Pia Mengel
Venteliste

FN-byen og de 17 Verdensmål

Ved spørgsmål ring til 39 69 33 33

Arrangementet omfatter rundvisning i FN-Byen samt frokost på Café Det Simrer.
FN-organisationen er værter for rundvisningen (og honoreres ikke for dette).
Men først starter vi med frokost inkl. 1 drik på Café Det Simrer, Melchiors Plads 3, som derfor også er mødestedet. Her holder Pia Mengel foredrag om Nordhavnsområdet.
Den verdensomspændende organisation FN har i adskillige år haft til huse i ØK´s gamle hovedkvarter i Nordhavnen. Men så fik organisationen vokseværk, og er flyttet ind i den nye stjerneformede bygning, tegnet af arkitektfirmaet 3 X N. Bygningen ejes af ATP, PensionDanmark samt By & Havn. Byggeriet huser ti FN-organisationer, og det dækker et areal på 45.000 kvm og 5000 kvm kælder. København er derved blevet verdens 6. største FN by. Huset har i alt otte fingre, og stedet har plads til 1800 medarbejdere, danskere såvel som udlændinge. Det er et enormt spændende hus og også et gennemført bæredygtigt byggeri- solceller på taget leverer en stor del til energiforbruget, vand fra Øresund køler huset ned, toiletterne bruger regnvand og en særlig afskærmning holder på varmen efter fyraften samt mange andre miljøvenlige tiltag.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 25-02-2020, kl. 12:35

Ugedag Tirsdag
Holdnr2022543
Adresse Café Det Simrer
Melchiors Plads 3
2100 København Ø
LokaleCafé Det Simrer
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Gentofte · Gladsaxe · Lyngby-Taarbæk

Kursusdage

25-02-2020 Tirsdag 12:35  -  15:45

Faktaoplysning

Bemærk Arrangementet omfatter rundvisning i FN-Byen med FN-organisationen som værter og guide (og FN-Byen honoreres ikke for dette). Vi starter med frokost inkl. 1 drik på Café Det Simrer, Melchiors Plads 3, som derfor også er mødestedet. Her holder Pia Mengel foredrag om Nordhavnsområdet. Ved indgangen til FN-Byen skal alle gennem sikkerhedstjek, så billed-ID skal medbringes!

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.

Alternative kurser

Kursusnavn Ugedag Startdato Underviser

FN-byen og de 17 Verdensmål

Ledige pladser
Pris i DKK 395,00
Tirsdag 25-02-2020, kl. 12:35-15:45 AOF Herlev Pia Mengel