Viden, udvikling og samvær
2300 AmagerVælg område
Vis underviser
Arrangeret Af Pia Mengel
Ledige pladser

Refshaleøen - fortid - nutid - fremtid 24/9

Ved spørgsmål ring til 39 69 33 33

Frem til 1996 husede Refshaleøen Danmarks største arbejdsplads: B & W Skibsværft. Efter værftets konkurs er de gamle arealer og bygninger blevet brugt til mange forskellige aktiviteter. Det er i dag Refshaleøens Ejendomsselskab A/S, der ejer området og for ca. 10 år siden ændrede de strategi og gik målrettet i gang med at udvikle en ny social - og kulturel infrastruktur ved at invitere kunstnere, arkitekter, gastronomer og kreative iværksættere indenfor. Ovennævnte initiativer har medført at området i dag er et af de mest spændende og innovative områder i København og besøges af mere end to millioner mennesker om året. AOF har fået PR-chefen for ejendomsselskabet til at guide os rundt i området samtidig med at han fortæller om fortiden, nutiden og fremtiden. Der vil naturligvis være mulighed for at stille spørgsmål.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 24-09-2020, kl. 14:00

Ugedag Torsdag
Holdnr2022691
Adresse Linie 2 A,- endestationen
Refshaleøen
1431 København K
LokaleEndestationen
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Gentofte · Gladsaxe · Lyngby-Taarbæk

Kursusdage

24-09-2020 Torsdag 14:00  -  16:00

Faktaoplysning

Bemærk Mødested er: Endestationen for linie 2 A,Refshaleøen, 1432 Kbh. K. Turen omfatter guidet rundvisning og foredrag i området med intern PR-chefen for Refshaleøen.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.