Viden, udvikling og samvær
2300 AmagerVælg område
Vis underviser

Underviser

Arrangeret Af Pia Mengel
Venteliste

Kobberkøkkenet på Christiansborg

Ved spørgsmål ring til 36 48 15 99

I mange år har Kobberkøkkenet desværre levet en nærmest skjult eksistens, men for år tilbage valgte man, med Dronningens tilladelse, at sætte det smukke køkken i stand og det funkler nu i al sin kobberpragt med en af Europas største samlinger at kobbertøj, som er blevet restaureret og ført tilbage til fordums storhed, som det så ud på Christians d. X´s tid. Det er en helt unik samling af kobbertøj, som er fremstillet til det kongelige køkken. Med åbningen af køkkenet kan vi nu få et indblik i, hvordan maden til de mange kongelige fester på Christiansborg er blevet til gennem årene - og netop en rundvisning her er hvad vi i AOF opleve. Vi skal forhåbentlig blive lige så imponeret, af den to tons tunge samling, som Dronningen selv blev på åbningen, da køkkenet og kobbertøjet er blevet meget smukt istandsat og genskabt med lyde, dufte, sjove detaljer og film blandt de nypudsede kobbergryder, potter og pander. Besøget afsluttes i Meyers restaurant Tårnet med kaffe/te og chokoladefristelser.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 03-10-2020, kl. 14:00

Ugedag Lørdag
Holdnr35108
Adresse Christiansborg
Christiansborg Slot 1
1216 København K
LokaleRidebanen 27
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Rødovre

Kursusdage

03-10-2020 Lørdag 14:00  -  16:15

Faktaoplysning

Bemærk Adgang gennem Tårnet via indre Slotsgård til højre til Ridebanen 27, 1216 Kbh. K. Arrangementet omfatter rundvisning i Festkøkkenet, entre og besøget afsluttes i Meyers restaurant Tårnet med kaffe/te og chokoladefristelser.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.