Viden, udvikling og samvær
2300 AmagerVælg område

Opdatering vedr. coronavirus

Kære AOF kursist,

På baggrund af myndighedernes nye udmeldinger om yderligere Corona restriktioner, kommer her vores retningslinjer for hvordan I skal forholde jer, når I møder op til undervisning, og under selve undervisningen.

Al almindelig undervisning (gælder ikke kor, motion- og bevægelseshold) fortsætter som normalt og hører under samme retningslinjer som fx foredrag og koncerter, hvor man må være maks 500 deltagere. Kravet er, at man bærer mundbind, når man ankommer, og når man rejser sig for at gå rundt i lokalet, men at man godt må tage mundbindet af, når man sidder ned.

Stoleopsætningen vil være, så I vender ansigtet mod underviser, som ved et foredrag. Og der vil stadig være minimum 1 meter fra næse til næse, når man sidder ned.

Kreative fag
Ved nogle af de kreative hold, kan der være udfordringer i forhold til måden man sidder på ved fx keramik, og fx hvis man bruger samme redskaber m.m. Her vil man skulle afspritte og ellers anvende mundbind/visir, når man ikke sidder ned og arbejder med passende afstand.

Har I spørgsmål til dette må I endelig kontakte os!

Retningslinjer for kor, motion- og bevægelseshold:
Alle kor, motions- og bevægelseshold skal foregå efter det nye forsamlingsforbud på maks. 10 personer. Det vil sige 9 deltagere og 1 underviser. For at vi kan overholde de nye vilkår, har vi bedt jeres underviser om at dele alle hold med mere end 10 deltagere op, og gennemføre dem efter et rotationsprincip indtil forsamlingsforbuddet hæves. Vi håber på jeres forståelse for denne måde at løse Covid-19-udfordringen på!

VIGTIGT:
Senest fra på torsdag d.28/10, skal alle deltagere have mundbind på, når de ankommer til undervisning og bevæger sig rundt. Mundbindet kan tages af, når man sætter sig ned eller er udøvende i ”idræt” eller på scenen.